Frifot er frihet - reis vekk fra det vanlige

Beste Kjøreturer Gran Canaria

Finn veien til ville daler og høye fjell, bortgjemte strender, uventede innsjøer og pittoreske landsbyer. Få innblikk i en kultur og gamle tradisjoner som fortsatt holdes i hevd. Gjør et kupp på lokale markeder, og slå ut håret på lokale festivaler. Ta en piknik i fred og ro i Gran Canarias høyfjell, nyt en kaffekopp i en rustikk bar eller sett pris på lokal kjøkkenkunst sammen med innfødte.

For tettsteder og landsbyer er severdig-heter og viktige festivaler gitt behørig omtale. Tips om de beste utsiktspunktene som passeres, steder av arkeologisk interesse samt anbefalte plasser for piknik og vandringer eller heller ikke uteglemt. 

Nøyaktige rutebeskrivelser, detaljerte veikart i målestokk 1:30 000 med kjørerute avmerket, og kart over byer og landsbyer som besøkes i målestokk 1:5 000 gjør det lett å finne veien. Rikt illustrert, med mange helsides og  utvalgte dobbeltsidige foto. 

Boken gir deg i tillegg praktisk informasjon om kjøring på Gran Canaria slik at du har alt du trenger for en flott kjøreopplevelse.

For å se et utdrag av sider fra boken last ned  denne PDF-fil
For korrekt visning lagre fil til disk og åpne i Adobe Acrobat. Velg Vis / Sidevisning i meny på toppen. Deretter huk av for "Vis forside i tosidevisning" og "Tosidevisning".