Frifot er frihet - reis vekk fra det vanlige

La Palma Fotturguide

Oppdateringer til informasjonen i boken

Buss (sist oppdatert 1/8-19)
Alle bussruter har endrede rutenummer i forhold til det som er beskrevet i boken. Se busselskapets nettsted for mer informasjon. Bussene er også i ferd med å få grønne og hvite farger.

Overnattingssteder (sist oppdatert 26/9-15)
Tre herberger med overnattingsmuligheter i flersengsrom er tilgjengelige for vandrere. Se dette nettsted for informasjon og plassreservasjon. Det er også mulig å få servert frokost, lunsj og middag.

Oppdatert informasjon om alle merkede turruter  (sist oppdatert 14/7-22)
For oppdateringer og informasjon angående alle merkede turstier på øya følg med på www.senderosdelapalma.com Dette er øyregjeringens offisielle nettsted, engelsk språkversjon er tilgjengelig.

Tur 6  (sist oppdatert 14/7-22)
Ruten er stengt fra Mirador Llano del Jable, og til endepunktet for turen pga. vulkanutbruddet fra september til desember 2021. 

Tur 8  (sist oppdatert 21/5-16)
Det er parkeringsbegrensninger ved startpunktet for turen. Plass må reserveres. Se denne side på nasjonalparkens nettsted for nærmere informasjon.

Tur 13 (sist oppdatert 21/5-16)
Veien ned til parkeringsplassen for tur 13 i Barranco de las Angustias er nå asfaltert. Det samme gjelder veien videre opp til Los Brecitos der fotturen starter. Det er derfor nå mulig å ta vanlig taxi, f.eks. fra busstasjonen i Los Llanos for de som ankommer med buss. Pris 40 til 50 Euro.

Tur 25 (sist oppdatert 9/4-24)
Begge deler av turen er stengt på ubestemt tid på grunn av faren for ras.