Frifot er frihet - reis vekk fra det vanlige

Gran Canaria Sør Fotturguide

Andre utgave av boken for Gran Canaria Sør er nå i salg. Boken er i nytt pocket format tilsvarende våre siste utgivelser for Costa Blanca og Madeira. Inneholder nå hele 40 turer, inkludert mange nye. Fullstendig revidert og vesentlig utvidet innhold. Et stort antall nye foto inkludert halvsides, helsides og utvalgte dobbeltsidige. All tekst er totalt revidert, og alle kart er nye.  

Den sørlige delen av Gran Canaria kan by på mer enn strandliv og restaurantbesøk. Masseturismen er stort sett begrenset til den smale kyststripen. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre turiststeder er det mulig ta på seg turstøvlene, og legge ut på vandring fra strand-kanten. Rett innenfor kystlinjen venter et  fascinerende folketomt landskap med dype, ville daler, langstrakte åsrygger, vide vidder og ensomme skoger der bare fuglekvitter og vindens sus i trærne er å høre. 

For å se et utdrag av sider fra boken last ned  denne PDF-fil
For korrekt visning lagre fil til disk og åpne i Adobe Acrobat. Velg Vis / Sidevisning i meny på toppen. Deretter huk av for "Vis forside i tosidevisning" og "Tosidevisning".   

For fotturer i fjellene og nord på øya kjøp Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide.